Söndag – Tiobarnsmamman
Camilla Essen-Möller

Tiobarnsmamman

Annons

Söndag

Nu är helgen över (redan)och imorgon börjar skolan och även dagis .

Alla barn är duschade och rena inför imorgon 😀

Alla sover utom dom äldsta men det är snart dags dör med 😀

Kurre följde med Robban till jobbet idag även Ebba och Cilinne då dom hade kompisar som kommit upp till sina stugor 😀

  
Vi har funderat länge på om jag ska offra mitt rum till barnen,jag tar ju lixom upp ett helt rum bara för mig,ja Sandra med som sover hos mig men funderar på om hon och Sophie ska få mitt rum,så kan Robin och Rasmus dela.

Dom 2 rummen är precis bredvid varandra o har dörr mellan varsndra så det är jättebra.

Jag har funderat på om jag ska ta pannrummet.det låter säkert hemskt men det är ett vanligt rum inte en källare.

Det ända är att pumpen står i ett hörn där men resten av rummet är som vilket som helst.

Man kan ju klä in pumpen med gardiner eller nått så blir det snyggt o syns inte.

Frågan är om det går att dova ljudet oxå,den låter rätt mycket på vintern. 

Man vänjer sig säkert ,Cecilia sov ju där o hon märkte inget av pumpen men jag är mer ljudkänslig.

Annars är alternativet att sova i bäddsoffa i vardagsrummet ,typ sån här .:-D

  
 
  
Det skulle ju vara nått 😀

Får tänka lite till,man vill ju ha sitt eget rum men santidigt så är det inte så noga 😀

Nu ska jag fixa inför imorgon o packa kläder 😀

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Camilla Essen-Möller

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lena

  Konstigt förhållande? Eller kanske så tryggt att man faktiskt kan få ta hänsyn till sina egna behov utan att det påverkar förhållandet. Men att ha en gubbe som snarkar högt driver en galen så ofta så sover jag oxå själv i lugn å ro=)

  1. Camilla.J

   Varför skulle det vara ett konstigt förhållande bara för att man sover i olika rum?? Det finns många anledningar varför folk väljer så, tex sjukdom, snarkningar, skiftjobb mm. Tycker inte alls det är konstigt. Det viktiga är att man får en god sömn, sin respektive träffar man ändå?

    1. Malin

     Hemma hos oss får vi också lösa det annorlunda då vi bor trångt. Äldsta dottern har eget rum medan jag har de två minsta inne i mitt rum. Mannen sover i vardagsrummet på madrass. Han jobbar i stort sett dygnet runt vissa perioder. Han vill inte riskera att väcka barnen när han kommer hem eller när telefonen ringer.

  2. Madde / Livet som mamma, lärare och snart doula

   Konstig syn på förhållande om man anser att man måste sova tillsammans. Finns många som inte sover tillsammans på nätterna fastän man älskar varandra. Alla är olika, precis som vissa samsover vill andra inte samsova.

   Jag känner många lyckliga par som inte sover i samma säng, tror knappast att det är när vi sover som man skapar ett förhållande ?.

    1. Camilla Essen-Möller
     Camilla

     Han trivs bättre där med tv:n .
     Jag kan inte sova med tv på.
     Sen vill han ha svalt o har fläkt på o jag fryser o vill ha varmt 😀
     Han har lungsjukdom o behöver medicin på nätterna om det blir jobbigt ..
     Mvh Camilla

 2. Madde, livet som mamma, lärare och snart doula

  Sånt beror nog helt på hur ljudkänsligh man är. Jag hade inte fixat saken, haha vaknar när grannarna vänder sig i sängen tex ?. Fast tror bäddsoffa är ett smart alternativ. Jag sov i bäddsoffa när jag var mellan 14-16 älskade saken. Fast på eget rum då, Björn har sin säng bakom soffan i sin lägenhet. Han bor i en tvåa och William har eget rum där så det är också ett alternativ om ni får plats. Ni kan inte bygga in pannan annars då? Typ sätta upp en vägg med dörr och ha resten som sovrum? 🙂

  1. Camilla Essen-Möller
   Camilla

   Ja det är sant o jag är ljudkänslig 😀
   Det lät bra men vi har väldigt litet vardagsrum tyvärr..
   Ja det har jag oxå tänkt på om man ska bygga in den på nått sett ..ska kolla runt lite 😀
   Nu gör det ju an men inte när det blir kallt o den startar hela tiden 😀

Annons