Att ta hand om hemstädningen i Uppsala

Visst har många fullt upp i dagens läge. Det finns inte tid för att exempelvis städa sin lägenhet i Uppsala. För andra som hyr hemstädning handlar det dock om en helt annan anledning.

Veckan hade börjat och Mia fasade redan för torsdagen, den dagen hon valt till städdag. Det fanns bara ett problem. Hon hatade att städa. Vilket resulterade i att hon drog ut på det till fredagen kom trots sin intention. När hon äntligen började knölade hon in allt i skåp och lådor. En brilliant städteknik ända tills hon behövde något från dessa ställen.

Hemstädning i Uppsala bästa lösningen på problemet

En dag tröttnade bästa kompisen på Mias gnäll och frågade varför hon inte bokade in en städfirma. Mia sa att det kunde man inte bara göra, det var dyrt och kändes lite konstigt att ha någon annan som tog hand om hennes smuts.

Kompisen knappade på mobilen och visade henne skärmen. Det var en städfirma som gjorde hemstädning i Uppsala. Hon ögnade igenom texten. Rutavdrag. Det hade hon hört talas om. Men att det var 50 % avdrag på jobbet hade hon inte haft en aning om. Hon fyllde i kontaktformuläret på hemsidan och klickade på skicka.

Två månader senare fikade hon med en kompis hon inte träffat på länge. Även hon gnällde på städningen. Men Mia hade svar på tal. Efter en lång utläggning kunde hon inte låta bli att skratta åt sig själv. Tänk att hon hade blivit en sån ambassadör för hemstädning. Läs mer om hemstäd på den här hemsidan: hemstädninguppsala.se