Om oss

Hur ofta städar du ditt hem? För många så blir svaret att man städar lite för sällan. Det i sin tur innebär att när man väl tar fram dammsugaren, skurmoppen och alla andra verktyg som krävs så har man ett jätteprojekt framför sig – och detta under en ledig dag. Ser man saker ur det perspektivet så är det heller inte så konstigt att många förknippar städning med sura miner, irritation och en stor ansträngning.

Vi ska här gå igenom hur man kan ändra på detta. Genom att exempelvis städa på rätt sätt så kan man effektivisera arbetet på ett markant sätt. Genom att städa enligt ett givet schema så kan man komma undan de värsta insatserna på förmiddagen under lördagen. Att exempelvis städa lite varje kväll kommer att göra en enorm skillnad. Likaså att som familj dela upp städningen i olika ansvarsområden.

Vi som skriver har arbetat inom städbranschen i hela våra liv och det vi inte vet är heller inte värt att veta. Vi kan alla tricks, alla husmorsknep och vi vet vad som fungerar och vad som inte gör det. Den kunskapen ska vi förmedla vidare här.

Idag så ser man också att fler och fler familjer köper sig fria från städningen. Som en följd av Rut-avdraget har fler råd att anlita professionell hjälp. Det är bra och det är något som underlättar livspusslets alla bitar att passa in i varandra. Men, det finns också en massa saker att tänka på gällande städhjälp. Hur mycket ska man betala, vilken firma är säker att anlita och hur vet man att den städare som kommer är pålitlig? Vi ska titta närmare på allt detta och ge tips, råd och fakta om professionell hemstädning. Du ska definitivt prova att använda rut-avdraget, men du ska då också se till att få valuta för pengarna. Vi visar dig hur.

En sida som uteslutande handlar om städning är vad vi erbjuder. Vi hoppas att du ska trivas och att städningen ska bli mer naturlig för dig efter att du läst alla våra tips. Välkommen!