Inga dammråttor med trappstädning i Göteborg

Stora högar samlas under trappan och i hörnen i trapphuset. Det ser inte så trevligt ut. Grus ger ett skrapande ljud när man går, inte bra. Trappstädningen i Göteborg måste skötas bättre.

Det är ett stort ansvar att äga en fastighet. Framförallt om det är en massa lägenheter som hyrs ut. Det är inte bara att allt ska funka där, utan även trapphuset måste tas om hand. Det samlas otroligt stora mängder grus och smuts i trapphuset, sådant som inte försvinner av sig själv. Finns där hiss samlas det även väldigt mycket där. Det enklaste är att ta hjälp med trappstädningen. De tar hand om allt i trapphuset, och finns där hiss städar de även i den. Handtag, knappar, räcken, de ställen som är mer utsatta, dessa görs noggrant rent för att få bort bakterier och virus från andras händer.

Varenda steg ska bli rent med trappstädning

När man gör trappstädningen så förväntas det att allting ska bli rent. Man ska inte bara ta den smutsen man ser, utan allt ska tas. Varenda trappsteg behövs tvättas av för att få det rent. Men innan man tvättar det får allt grus sopas upp. Det bästa är att anlita ett städföretag som sköter trappstädningen. Då vet man att det blir rent nog, för allas skull. Det är en trevnad man vill kunna erbjuda alla sina hyresgäster att ha. Vare sig de går in eller ut, kommer de att göra det i ett rent utrymme som är trivsamt att vistas i. Läs mer om trappstädning på denna webbsida: trappstädninggöteborg.nu