Flyttstädning i Solna efter utflyttning

Om du bor i utkanten av Stockholm och planerar din flyttning bör du kontakta en firma som kan utföra flyttstädning i Solna. Då slipper du själv jobbet. 

Du har sagt upp din hyreslägenhet och du har köpt en bostadsrätt i centrala Stockholm. I samband med att du planerar flytten ringer du en god vän. “Som du vet har jag köpt en bostadsrätt och ska flytta om några veckor”, säger du. “Skulle du kunna hjälpa mig med flyttstädningen?”, fortsätter du försiktigt. 

“Det kan du glömma”, får du som ett rakt besked i luren. “Jag har flyttstädat till mig själv en gång och det tänker jag aldrig göra om”. “Är det så komplicerat?”, frågar du. “Att kalla det komplicerat är ingen rättvis beskrivning och jag fick världens utskällning av värden, eftersom jag glömt städa ugnen”.

“Gör inte om mitt misstag och anlita istället en städfirma som har städare som kan flyttstädning på sina fem fingrar”, fortsätter din vän. “De vet exakt vilka vrår i lägenheten som du kommer att glömma, om du försöker dig på flyttstädning”.

Flyttstädning i Solna är ett jobb för proffs

Samtalet med din vän avslutas med att du får en vänlig gliring. “Om du har råd med att köpa en dyr bostadsrätt så har du nog pengar nog för att betala för en flyttstädning”, säger vännen. “Du vet väl också att arbetskostnaden ger rätt till rutavdrag?”. Det hade du inte tänkt på!

Du inser att du varit nära att bedra dig själv av snålhet. “Jag letar väl upp en firma på nätet som sysslar med flyttstädning i Solna”, tänker du. I samma andetag kommer du på att den firma du redan anlitat för själva flytten också kan flyttstäda. Firman vet redan hur stor lägenhet du har och utifrån den uppgiften kan de lämna en offert på detta tilläggsjobb. 

Den stora fördelen med att anlita en firma för flyttstädning är att du slipper oroa dig för dina bristande kunskaper om städning. Skulle en hyresvärd ändå klaga på någonting kring städningen kan du bara hänvisa till städfirman. Då åtgärdar firmans personal problemet omedelbart, eftersom du har fått garanti på arbetet. 

Publicerat den
Kategoriserat som Städ